dissabte, de febrer 03, 2007

Taxi Driver

Havia estat una nit agradable al Born de Barcelona, un sopar de bons amics en un restaurant bohemi amb tendències culinàries més aviat minimalistes (o això que ara en diuen cuina conceptual) i després uns mojitos excel·lents acompanyats d'interminables plats de crispetes que ens oferien les cambreres (certs rumors apuntaven a que ens haviem quedat més tips amb les crispetes que amb el sopar conceptual).

El pub era un local més aviat petit, però amb un nombre de fèmines per metre cuadrat força elevat. Amb la destresa i habilitat dels grans mestres nocturns, ens vàrem ubicar a l'estret passadís del costat de la barra, on les noies que entraven al pub havien de passar obligatòriament per davant nostre, fet que va provocar un brainstorming en forma d'un interminable reguitzell de comentaris sobre les noies del pub, que sens dubte, seran utilitzats en propers capítols d'aquest blog (com a anticip, vegeu l'estudi sobre els gintonics de l'admirat Pacient Imbècil).

Però no, estimats amics/gues, això no va ser el més destacable de la nit. Realment pot costar de creure, però el més destacable de la nit van ser els 15 minuts ANTOLÒGICS de trajecte amb el taxista més locuaç i calentorro que pugui existir a la ciutat de Barcelona. 15 minuts amb riallades continues (i sense pagar cap suplement).






Sé que el que s'explicarà a continuació pot costar de creure, però es tracta de la pura veritat...

Un cop agafat el taxi, el Doctor Cabró va seure al davant (al costat del taxista), el Pacient Imbècil i el Quique al darrera. Només entrar, vem detectar que aquell taxista de marcat accent andalús reia bastant (potser massa) i que tenia ganes de xerrar. De sobte em va preguntar...

Estás comodo, shavá?

Vaig pensar, aquest home és un crack en potència, l'estirarem una mica de la llengua...

Si si, no se preocupe, estoy bien. Aunque bueno podría estar mejor, ya sabe, que las mujeres son todas unas fulanas...

En aquell precís moment, el taxista es va transformar en un volcà en erupció...

Uyyy, yo os voy a explicar cual es el secreto, teneis que mirarlas a los ojillos, y la que no aguante la mirada y se haga la estresha...Esa es la mas puta de todas, a esa le acabará saliendo espumilla por el shomino

Vem esclafir de riure amb totes les nostres forces, i vem seguir donant-li corda... Aquí tenim alguns dels millors greatest hits del nostre amic, el taxista...

A esas chavalinas que te gastas 200 euros en cena, vinito y luego te dicen que tienen dolor de cabeza. Pos mira tia, por 40 euros tengo una mucho mas guapa que tu (porque las hay que estan de muerte) , y además se lo tragan.

Ay, si yo os contase, a los 40 días de casarme, ya le había puesto los cuernos a mi muhé, la primera vez te sientes culpable... Pero luego... A la segunda menos, y a la tercera ya ni te acuerdas. Nahhh, shavale, hay que disfrutar, que ya bastante nos dan por culo.

Els comentaris del nostre amic taxista poden semblar políticament incorrectes i resultar incòmodes per a certa gent, però acostumats com estem a la falsa correcció de portes enfora, les cares estirades i amargades d'aquelles que no gosen MAI parlar de sexe(*), un simple taxista que ens ofereix una mica de sinceritat i espontaneïtat acaba esdevenint una alenada d'aire fresc enmig de tanta mediocritat.

Gracias, maestro. Ovación y vuelta al ruedo.




Doctor Cabró

(*) Tractarem en propers capítols la auto-negació sexual que moltes dones pateixen en silenci, així com el tema tabú per excel·lència, la masturbació femenina.

5 comentaris:

Doctor Cabró ha dit...

Faig servir en un 99% del meu temps el català a la meva vida social, de tant en tant em fa gràcia practicar l'espanyol per no rovellar-lo gaire.

I com el cinema d'autor, prefereixo les versions originals, per parlar amb certs subjectes amb denominació d'origen com el taxista no fa mal utilitzar l'espanyol una estoneta.

Si vols buscar culpables sobre la situació lingüística, busca'ls al Parlament.

Atentament,


Doctor Cabró.

Doctor Cabró ha dit...

Veig que per sort, hi ha divisió d'opinions i no tothom cau a la trampa d'etiquetar les coses en un blanc o negre. Per sort el món comprèn una rica gama de grisos que matisen la realitat.

Per a els/les que m'acusen de misogínia, evidentment teniu un sentit de l'humor escàs o inexistent, no cal ser un linx per copsar el context de certes frases.

En el meu cas, cito expressament que la meva intenció és escalfar una mica el taxista per veure si el faig caure de quatre grapes, és per això que dic la famosa frase de "són totes unes fulanes". És una frase amb una intencionalitat clara, escalfar l'amic taxista.

Suposo que en certa manera tampoc és culpa vostra, és més fàcil tirar pel camí del dret i estirar-se dels cabells (o fins i tot vomitar) que no pas pensar una estona i intentar comprendre el context concret de certs escrits.

Com ja s'ha repetit d'una manera continuada, els escrits solen tractar certs arquetips de dona que per sort no solen ser majoritaris.

El que no deixa de sorprendre'm és que algunes dones intenteu apropiar-vos del paper de portaveus del gènere femení, que com el gènere masculí, és absolutament heterogeni i divers.

De la mateixa manera que vosaltres us heu ofès, també hi ha altres dones que m'han fet arribar les seves felicitacions pels meus escrits.

Lamento de veritat que us hagueu arribat a sentir tan malament, no era ni de bon tros la meva intenció. Probablement el meu sentit de l'humor té un grau d'acidesa massa elevat per segons quins estòmacs.

Atentament,


Doctor Cabró.

Anònim ha dit...

Per no repetir escrit, ja t'he contestat al meu Blog. Això és el que penso i no m'has convençut pas. I, com et dic al Blog, jo tb et felicitaré el dia que diguis alguna cosa bona de nosaltres... que tb en tenim!
Cuida't
Mireia

FENOMENO FIZZ ha dit...

No trobo que parlar-li al taxista en espanyol siga una baixada de pantalons. Més bé tot el contrari, das per fet que t'entén i tu l'entens i per això poden comunicar-se en ambdós idiomes.
M'agrada aquesta llengua quan sóc lliure de parlar-la i creo que no tot va en termes d'avantatges i detriments.
además cuando se trata de 'pinchar al taxista' todo se vale. jaja

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies