dissabte, d’octubre 21, 2006

Les Jennies

Bigas Luna ha estrenat la película "Yo soy la Juani", una película on es fa un retrat sobre aquest tipus de noies d'estrat social mig-baix (més baix que mig, tot cal dir-ho) que són anomenades de manera bastant genèrica com a "Jennifers".


La Juani

Tots les hem vist més d'una vegada amb aquests vestits apretats, ensenyant i insinuant les seves corbes, els seus atributs, i perquè no negar-ho, també n'hem trobat alguna capaç de posar-nos especialment burro.

El Doctor Cabró us ofereix la possibilitat de conèixer un dels estudis científics més acurats que existeixen sobre aquest fenomen.... Les jennies....

En plena adolescència, entre els 14 i els 17 anys, el seu interès es concentra en els nois que demostren ser els més pinxos del barri o de la classe, que normalment solen ser els típics kinkis amb arracades i sobretot (molt important) amb moto. Exhibir-se a dalt d'una moto amb un personatge d'aquests i que les amigues ho vegin esdevé un triomf social en el patètic i depriment submón d'aquesta gentussa.

Entre els 18 i els 23 anys, l'objectiu passa a ser trobar el millor mascle follador possible. Normalment solen ser els mateixos nengs que anys abans les passejaven amb moto, però en aquesta etapa elles ja no busquen únicament nengs sinó que qualsevol paio quadrat (nedador, waterpolista, xulo de discoteca, etc.) els pot servir per als seus objectius fornicadors.

A partir dels 23 anys, entra en acció la teoria darwinista aplicada a les jennies. Molta atenció.

Elles ja han follat i han esnifat fins a la nàusea, ja ho han fet i ho han provat tot, per tant arriba l'hora de trobar estabilitat personal i crear una familia (evidentment, estem parlant de diners).

Per no acabar essent una caixera del Carrefour o qualsevol altra professió anàloga, inicien un procés de caça major que implica trencar les relacions amb les amigues, els ex-novios, els ex-rotllos i intenten sortir del seu ghetto per engalipar algun pobre desgraciat que es deixi endur pels encants femenins, perquè cal no obviar-ho, algunes jennies estan bones.

El pobre desgraciat en general sol ser un mascle lleugerament més gran que elles, amb una bona feina, ben situat, i que garantirà una estabilitat econòmica a la jenny.

Parlem de darwinisme perquè aquest és un objectiu que no totes les jennies aconsegueixen.

Per tant, un cop fet l'anàlisi purament científic, el Doctor Cabró aconsella d'una manera radical i contundent que en cas que algun lector es trobés en una situació semblant, no us deixeu endur per les paraules enverinades de la jenny.

Gaudiu de l'experiència de txitxar-vos una tia d'aquestes, si fa falta folleu-vos-la tants cops com sigui necessari, però mai caigueu a la trampa. Podria ser un error de dimensions còsmiques.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doctor Cabró, us felicito.
Conec moltes jennies i, encara que gai, algunes em posen prou a to.

M'encanten aquest tipus d'anàlisis, però m'hi ha mancat un espai dedicat a les que no aconsegueixen medrar socialment. La majoria comencen a conillar: com més Desirées, Christians, Sheilas o Jonis tinguin, més aviat s'expandiran i ens aniquilaran a nosaltres, "los catalufos". Als 30 anys pesen el doble que als 15 i es comencen a deixar, fins arribar a ser una maruja de cel-obert, grassa i desdentegada, que no s'entén com parla. Si no, poden convertir-se en l'opció B, una rubia de bote que als 50 es posi encara tops i que corri discoteques, on ja va la néta, la la Yoli III (clar, als 50 ja poden ser àvies d'asolescents).

I tampoc no has xerrat de la manera que parlen. Que més que haver nascut a Catalunya, sembla que hagin nascut en una vall aïllada per terra, mar i aire de l'Ansalusia profunda. I de la màxima garruleria que acaparen.

Però bé, segurament els veig tots aquests desencerts perquè sóc gai i no les veig una presa fàcil per quicar-se.
Ara, que per estrany que sembli, hi ha molts garrulos que són gais, o molts gais garrulos, no sé si fou primer el gai o el garrulo, l'ou o la gallina. I no et pensis, amb aquells pantalons Adidas tres talles menys i el Kill Off a l'esquena, són força follables, i -sobretot- fàcils de follar! Un cop vulguis xerrar-hi més de dos minuts, malament rai.

Gràcies Doctor Cabró per delectar-nos amb tan divertides anàlisis.

Saluda:
Joan

Anònim ha dit...

Hello all
xanax pill

Evident alprazolam overdosage include somnolence, confusion, impaired coordination, diminished reflexes and coma.
[url=http://www.sistersandroses.com/]xanax no rx[/url]
General supportive measures must be employed together with immediate gastric lavage.
http://www.sistersandroses.com/ - xanax anxiety
Like in the management of intentional overdosing with any drug, it should be borne in mind that multiple agents may have been ingested.