dimecres, de novembre 01, 2006

Desig sexual

Un dels grans mites (falsos) que més ha proliferat per l'acció dels agents intoxicadors feministes de la societat és que els homes som "uns sortits".

Ser "un sortit" és una frase malèvola que intenta estigmatitzar socialment l'home pel simple fet d'exterioritzar els instints humans que duem escrits a l'ADN. Ens agraden les dones i ho fem visible. Aquest és el gran pecat masculí dels nostres temps.

Quan s'intenta criminalitzar l'atracció física i les feministes radicals exhibeixen la seva misàndria intentant defensar arguments ridículs que semblen extrets del llibre de capçalera d'alguna associació ultra-catòlica de l'estil "Amo a Laura", llavors és quan ens n'hem d'adonar que fem bé sent "uns sortits". Si tot aquesta classe de gent està en contra nostra, hem de concloure que anem pel bon camí.

De portes enfora elles mai busquen sexe, elles busquen amor. La diversió sexual, no existeix a l'escala de valors femenina. Molt bé, acceptem pop com a animal de companyia. No obstant, el doctor Cabró es pregunta humilment, llavors que estan fent les noies que veiem a la foto de baix?





Pot ser que "elles" també experimentin sensacions com ara "estar calenta"? I que aquestes sensacions (barrejades amb una mica d'alcohol i ganes de xivarri) les portin a fer-se aquesta mena de fotografies?

Ei noies, no passa res, tots tenim ganes de divertir-nos i a tots ens agrada fornicar quan estem calents. L'únic retret que us farà el Doctor Cabró és.... Tant costa reconeixe-ho? Perquè aquestes acusacions ridícules cap al sexe masculí quan TOTS hem experimentat aquesta sensació de sentir-te atret per una altra persona?

Cardem tots, que el món s'acaba.


Doctor Cabró.

3 comentaris:

Doctor Cabró ha dit...

a causa s'això, només lliguen els més agraciats o els ultra interessants

Això d'ultra-interessants, que vol dir exactament? Et refereixes al típic pijo amb gafes de pasta que simula ser un artista post-modern per endur-se les nenes a l'estudi-picadero del Born per fotre'ls-hi una bona repassada?

De totes maneres et felicito per haver reconegut públicament quin és el criteri que feu servir per escollir amb quins paios aneu al llit, són els tios agraciats (els musculets amb membre gros, per entendre'ns) o ultra-interessants, doncs perfecte.

Fins ara no ereu capaçes de reconeixe-ho, pero tu ets una pionera i ja has donat una passa endavant.


Doctor Cabró.

Anònim ha dit...

Primer de tot felicitar al Doctor Cabró per la pàgina. I en segon lloc felicitar també a mireia, per tenir els nassos d'entrar en un blog d'aquesta temàtica i obrir-nos detapar els intringulis del món femení.
Volia comentar el que va dir la mireia en el seu primer post, concretament ("Potser el que passa és que, comquè les noies tenim tots els homes que volem..."), caldria aclarir que encara que no som tots uns sex-symbol que s'ens llencin als peus les femines a la primera de canvi, estadísticament som nosaltres els que tenim totes les dones que volem per "escollir" (o si més no per provar sort!). Es per això que crec que els nois que més lliguen no son sempre els "més agraciats" o "ultrainteressats", sinó més bé Ultrainsistents; i ja se sap el No sempre el tens.
Jo fins i tot aniria més lluny i proposaria una nova modalitat d'esport sense anim de lucre "Tirar la Canya". I per concloure diré que efectivament m'he quedat amb el que més m'interessa dels teus comentaris, de la mateixa manera que vosaltres us quedeu amb el paio que més us interessa(o el que la té més gran) quan teniu un calentón.
Apa a cuidar-se i a fornicar molt si es pot.

Anònim ha dit...

hola, soc la Reichel i m'agrada fornicar.

Ara tots: "Benviiiinguuuudaaaaa Reeeeicheeeeeel"

No estic d'acord amb tu, Dr. Cabró. Les dones ABANS no admitien aquestes coses. No sé amb quin tipus de ties et relaciones normalment, però les del meu entorn som totes molt normals i parlem de sexe amb naturalitat. Dels vibradors que tenim, de com ens agrada que ens ho facen, de com no...