diumenge, de desembre 17, 2006

El criteri global femení

El criteri d'acceptació/rebuig global femení.

Aquest criteri és utilitzat de forma universal per les dones a l'hora de fixar-se en els homes. És un criteri dels anomenats subsidiaris o indirectes, perquè no es basa en escollir l'home que els agrada en base a les pròpies qualitats masculines de l'individu en qüestió.

El criteri consisteix a avaluar un home no per si els resulta atractiu, sino en funció de si ha estat acceptat per altres dones en el passat o el present. És a dir, un home casat o compromès, sol ser fruït desitjat per part de la resta de dones perquè si aquella dona amb la qual està compromès l'ha escollit com a marit o xicot, "serà per algun motiu...." Elles no saben ben bé de quin motiu es tracta, però ho desitjen i també volen aquell home.

Aquest mateix criteri també serveix no només com a criteri d'acceptació, sino també com a criteri de rebuig, és a dir si algun home està solter o ho ha estat durant algun termini de temps prou llarg, "serà per algun motiu...." Per tant si cap dona en el passat recent l'ha acceptat com a parella o com a amant, elles no volen donar el primer pas, perquè sospiten que l'home en qüestió deu tenir algun defecte que el fa inacceptable.

Per tant realment estariem parlant d'un oxímoron perquè es tracta d'un criteri que està construït a partir de l'absència del criteri propi. Més contradictori no pot ser. Aquest teorema justifica plenament la vigència d'una frase que és tan certa com que la llum viatja a 300.000 quilòmetres per segon...

"Elles no tenen criteri"

Per ilustrar el "criteri femení" a l'hora d'escollir, res millor que una mica d'humor per comprendre el tema.




Doctor Cabró

4 comentaris:

El Pacient Imbècil ha dit...

Ai senyor, quines paraules més sàvies les del nostre estimat Doctor. Feia temps que no llegia una afirmació tan contundent i precisa: "Elles no tenen criteri".

Una veritat com un temple.

I jo encara diria més: "Elles no saben que és tenir criteri"

I si no, aquí va un petit exemple qualsevol.

Com s'explica el cas de la típica noia que porta una samarreta amb un emblema que pot resar quelcom semblant a "I have a boyfriend but he's so far away" o senzillament "SEX", i quan li preguntes, a aquesta mateixa noia, si vol prendre quelcom, et fulmini amb la mirada pensant que ets un viciós i un marrà?

Quin criteri ha tingut aquesta princesa a l'hora de comprar-se aquesta samarreta? I a l'hora de vestir-la? I a l'hora de pensar barbaritats sobre el noi que ha tingut la poca vergonya de convidar-la a un beure?....... senzillament, ni hi ha pensat perquè ho desconeix. No sap que és el "criteri". No sap que és tenir criteri.

Salut

El Pacient Imbècil

Anònim ha dit...

Quanta raó,
Dr Cabró!

Que tingui un bon any nou i trobi dones interessants i lògiques.

Anònim ha dit...

Oh, he escrit i em pensava que era a l'últim escrit, i resulta que estava mirant les Yennies...

Bé, un saludu!

Anònim ha dit...

jajajaja sublim!!!
bon any nou Dr!