dijous, de gener 17, 2008

Fins aviat...

Després d'un considerable nombre d'escrits (que fins i tot ha superat les meves pròpies expectatives), el Doctor Cabró us anuncia un petit parèntesi en aquesta modesta aventura blocaire en la qual, per sort, he tingut l'ajuda de l'admirat Pacient Imbècil, sempre brillant en les seves aportacions i consells.

M'hagués agradat escriure molt més del que ho he fet, però lamentablement la vida moderna està fortament influïda per un estressant ritme laboral que, de vegades, no et deixa el cap prou clar per pensar i escriure tant com voldries.

I em vull acomiadar deixant una sèrie de preguntes per pensar-hi una mica. És bastant habitual llegir certes notícies o entrevistes on dones que han assolit l'èxit professional ens auguren que la societat es feminitzarà i adquirirà una sèrie de "valors femenins" que la faran molt més humana i justa. Jo em pregunto, quins són aquests valors?

Hillary Clinton perd el primer round al caucus d'Iowa, un parell de dies després surt fent el ploricó amb mestresses de casa de New Hampshire i contra tot pronòstic guanya les primàries en aquell estat nord-americà.

En aquesta acció no veig humanitat ni justícia enlloc, més aviat oportunisme calculat. La dona en l'àmbit professional i laboral és igual de trepa i envejosa que l'home, no estic dient que l'home sigui millor sinó que la dona es comporta de la mateixa forma.

Altres exemples prou divertits serien parlar de dones com Carla Bruni o Magdalena Álvarez, però estic segur que no fa falta dir res més, vosaltres mateixos estareu pensant el mateix que jo.

El feminazisme recalcitrant em contestaria... "Estàs parlant de dones en concret, no pots generalitzar"

Doncs no ben bé estimades amichis, l'únic que tracto de fer-vos veure és que estic fent el mateix que fa una dona quan atribueix el seu èxit als seus "valors femenins". Penso que si una dona té èxit és perquè s'ha esforçat, ha treballat i té unes habilitats que la fan triomfar en un món tan competitiu com l'actual. Tota la resta són collonades.

I per acabar, un consell per resultar interessant i atractiu al sexe femení per quan tingueu algun "tema" txitxable en el vostre radi d'acció. És tan senzill com centrar el tema de conversa en ELLA, us podrieu passar tota l'estona contestant amb monosíl·labs però ella se sentirà a gust i fins i tot dirà a les seves amigues que sou grans conversadors (HA HA HA).

Si accepteu que les dones necessiten ser sempre el centre d'atenció, que la seva vida per tenir sentit ha de ser com una espècie de muntanya russa plena d'alts i baixos i amb uns tocs melodramàtics de culebrot us anirà bé (amb sort potser cardareu els dissabtes).

Sort amics.

(La necessitarem)


Sempre vostre,



Doctor Cabró.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Doctor Cabró, sóc un lector seu, un gran afeccionat en la interacció noi-noia, que vaig descobrir la seva persona i el seu blog a través del Racó Català.

Permeti'm esmentar-li algunes coses:

- És una llàstima que hagi deixat aquest bloc tancat des del mes de gener. Possiblement vostè estigui acumulant municions per a acribillar la demagògia feminazi i per a fer triomfar el caçador mascle. Amb tot, estic segur de què vostè disposa de molt material i moltes idees per a poder reprendre el bloc.

- Pensarà vostè, si em permet que gosi elucubrar sobre les seves apreciacions personals, que aquest bloc havia perdut la majoria del seus lectors i ha caigut en l'oblit. No li dic que no, sens dubte la manca de comentaris al seu missatge d'acomiadament no és bona senyal.

- Ara bé, penso sincerament que aquesta pèrdua no és deguda a la manca de qualitat dels seus escrits i del seu gran deixeble Pacient Imbècil, sinó més aviat a na manca de prublicitat i de difusió. Humilment, li aconsello que publiciti el seu bloc al Racó Català o a altres fòrums catalans, i li garanteixo que les visites i comentaris tornaran a brollar, igual que han tornat a brollar vigorosament les nostres fonts prepirinenques. Li ho dic sincerament, el seu bloc té molta qualitat i grans dosis d'humor, i té un èxit garantit. El problema és la seva manca de difusió.

- Per últim, apel·lant al seu compromís nacional amb els Països Catalans i amb la llengua, penso que és imprescindible un bloc com el seu per als nombrosos i incauts caçadors catalans, que són els més perjudicats per haver de lidiar amb les noies més estretes de l'Europa Occidental.

Així doncs, l'animo a que foti canya de nou. En les seves mans està la densitat de persones per metre quadrat als prostíbuls de Catalunya. Com més parli vostè, menys densitat, i a la inversa.

Salut, i com digué vostè, "Cardem tots, que s'acaba el món".

Doctor Cabró ha dit...

Moltes gràcies pels teus ànims Quim, intentarem tornar a engegar el bloc aportant temes nous i fent una mica de publicitat aconseguirem tornar a tenir la xifra de visites que vem assolir en el passat.

Una abraçada.

Doctor Cabró