dissabte, d’octubre 21, 2006

Bridget Jones Fever

Els homes som per naturalesa, individualistes, egoistes, poc sensibles, superficials, etc. Som un cúmul de desferres humanes, addictes a la cervesa, a les farres amb els amics i tan materialistes que només ens fixem en les dones 90-60-90.

Elles en canvi, no són gens materialistes, ni envejoses, no es roben pretendents ni es claven punyalades amb traïdoria per l'esquena, ni tampoc mai han manipulat ningú per aconseguir els seus objectius (hehe, els objectius femenins, un autèntic eufemisme sota el qual s'amaga una autèntica perversió humana).

Després d'aquest inici tan misògin, pensareu que el Doctor Cabró és en realitat un malalt amargat, però no us equivoqueu, això no és pas així. El Doctor Cabró només vol ensenyar el camí que cal seguir per salvar la dignitat masculina i descobrir totes les grans mentides d'aquest hiper-feminisme pseudo-progre, also known as "Bridget Jones Fever".

Anirem desgranant al llarg d'aquest blog, els arguments necessaris per descobrir i rebatre les grans fal·làcies feministes del nostre segle.

Us animo a participar amb els vostres comentaris.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bentrobat Doctor Cabró.

Avui és un dia gran en la meva humil vida. Per fi he trobat aquest petit santuari a on ens podem refugiar els menyspreats pel sexe femení. Aquest blog és com una alenada d'aire fresc dins el viciat món de les relacions interpersonals amb l'altre sexe. De fet, per fi he trobat la plataforma a on exposar una sèrie de tractats científics, contrastats empíricament durant molts anys d'estudi, en respecte a les fèmines que voleien com papallones per les nostres vides.

I quan dic papallones ho dic tal com les entenia en Pau Riba a "Noia de porcellana"... quantes papallones blanques damunt la neu, quantes papallones blaves damunt la mar, quantes papallones d'aire allà a on bufa el vent...

El seu fervent admirador:

El Pacient Imbècil (d'anglès no en sé massa)

Doctor Cabró ha dit...

Apreciat Pacient Imbècil,

m'omple de joia llegir el seu comentari, i estic frisant per llegir els seus comentaris científicament contrastats sobre el sexe femení.

Tota aportació que pugui donar llum a aquest tema tan obscur i irracional com és la manca de criteri femení a l'hora d'escollir amants i parelles, serà benvingut en aquest humil blog.

Doctor Cabró.

Anònim ha dit...

En aquest blog hi falten les fotos! donen ganes de donar una al.legría a aquests pobres homes!!! però... quina mena de dones us heu trobat! com les envejo, jo, mai n'he sapigut de dominar - los. Sempre els deixo fer, per això no en tinc cap de seqüestrat i lligat a la pota del llit per a satisfer les meves perverses intencions de fèmina bastant raonable.