dimecres, de novembre 29, 2006

La dona tronc

Podriem qualificar la dona tronc com aquella dona exhuberant d'un atractiu físic certament notable que practica un sexe totalment immòbil i poc participatiu. L'apel·latiu de tronc es justifica tant com per la seva desgana com per la poca mobilitat al llit.



Els motius són diversos, normalment el seu sentiment de superioritat física envers els altres fa que no es motivi especialment durant l'acte sexual, ja que com ella considera que está tan bona, cap home pot estar a la seva altura. Per tant, exigeix un nivell de compromís i satisfacció molt elevat a canvi de no oferir pràcticament res.


De bon principi les expectatives amb aquesta classe de dones poden resultar molt temptadores per causa del seu gran atractiu físic, però un cop superada la primera fase d'excitació la poca alegria que mostra la dona tronc en els seus contactes sexuals fa que la decepció envaeixi la ment i refredi ràpidament els ànims, sobretot quan la dona tronc emet comentaris que freguen el tiquismiquisme, com ara...

"por ahí no, que me va a doler"

"es que eso no lo he hecho nunca, y me da corte..."

La dona tronc, un cop els mascles folladors descobreixen la seva poca activitat sexual es veu relegada a un segon pla, on per satisfer les seves necessitats sexuals s'ha de rebaixar a mantenir relacions amb els mascles col·laboradors. Quan accedeix a fer sexe amb algun d'aquests mascles suposadament inferiors es justifica amb comentaris certament graciosos, com ara...

"es la primera vez que me acuesto con un extraño"

"no vayas a pensar que esto lo hago cada semana"

Estimats lectors, dur ulleres Dolce&Gabbana, maquillar-se com un lloro i tenir un cabell Pantene-Pro-V no és garantia de res. El Doctor Cabró no descobrirà la sopa d'all si recomana que les relacions siguin bidireccionals (donar i rebre), perquè no hi ha res més engrescador que notar la motivació de l'altra persona en els moments especialment tòrrids.


Res a veure amb un tronc immòbil, fred i destrempador (per maco que sigui el tronc).


Doctor Cabró.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

"cap home pot estar a la seva altura"

Però potser hi han alguns que poden estar a la seva alçada... i pel que sembla no és el Dr Cabró.

Doctor Cabró ha dit...

Te les deixo totes per tu, mister Banderas.


Atentament,

Doctor Cabró.

Anònim ha dit...

Brillant, com sempre ..


Doctor Nye

Anònim ha dit...

Un consell, sense afany de dogmatisme, quan us trobeu una dona tronc només cal que li xiuxiuegeu a cau d'orella, amb veu tendra:"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a bottle and it becomes the bottle" tronc, sigues aigua i obtindras molts premis (penis). Mou-te!!

Salut i República!

El Pacient Imbècil ha dit...

Estimats Doctors (això sembla un congrés amb tant doctor). Jo, com a humil Pacient que sóc, em permeto constatar un fet:

Els "Troncs", quan tenen una utilitat, és quan van a petar a la "llar de foc". Allà ens poden proporcionar uns instants de plaer, escalfor, calentura.... però, un cop s'acaba el seu poder combustible ens deixen altre cop freds, gèlids, amb una sensació de buidor.... Ara bé, pitjor ho té el "Tronc" que ha acabat convertit en cendra, i només has de fer que bufar una mica per a que aquesta cendra es volatilitzi per sempre més....

El Pacient Imbècil.

Anònim ha dit...

Molt encertat, Dr!