dilluns, de novembre 06, 2006

L'efecte rotllana

L'efecte rotllana, per definir-ho d'una manera plàstica, és aquella situació que es sol donar en àmbits nocturns (pubs, discoteques) on un grup de noies crea una rotllana amb la finalitat d'impedir qualsevol mena de contacte amb l'exterior mentre ballen o prenen quelcom.

Òbviament és una mesura defensiva que pretèn dissuadir qualsevol home que tingués alguna intenció d'intentar xerrar educadament amb alguna de les noies que integra la rotllana.

Sorprenentment, aquest efecte es localitza majoritàriament (per desgràcia) a Catalunya, el Doctor Cabró ha pogut observar com en altres regions d'Espanya l'efecte rotllana no existeix, i fins i tot com és perfectament normal que quan la gent surt de nit es pot arribar a xerrar i a conèixer gent sense que t'engeguin a la merda pel simple fet d'haver gosat dir "hola" a una desconeguda.

El Doctor Cabró es pregunta els motius d'aquesta actitud esquerpa i antisocial de les nostres pubilles i difícilment hi pot trobar resposta.

Un altre efecte complementari del món nocturn, és el que molts cops es podria anomenar com a fugida instantània, el Doctor Cabró i el Pacient Imbècil van poder-ho presenciar el passat divendres nit en observar com un grup de noies entrava a un pub, s'hi van estar durant 10 segons i de sobte quan semblava que anaven a demanar quelcom a la cambrera....Van marxar....

Perquè? Esperaven trobar George Clooney al pub? O bé van tenir enveja de la cambrera? (opció més probable)

Per analitzar la complexitat femenina el Doctor Cabró requereix la vostra ajuda en forma de savis comentaris.


Salut i peles.



Doctor Cabró.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Interssantíssim comentari, Doctor Cabró. La meva opinió és que el factor que provoca aquestes rotllanes no és altre que L'ENVEJA que es professen les nostres pubilles entre elles. És a dir, que si tu comets l'error de parlar amb alguna de les noies de la rotllana, la resta començaran a mirar-ho amb desaprovació per l'enveja que els provoca que alguna hagi lligat i elles no.
Cal dir també que no és pas una actitud general i que es dóna, sobretot, en grups de noies que no es tenen massa confiança entre elles.

Anònim ha dit...

Bon article, Doctor Cabró. S'ha deixat de comentar, però, una variant bastant habitual d'aquest tipus de formació, i és la rotllana de ties frígides amb el satèl·lit orbitant del pagafantes fent l'imbècil al mig. Si observeu bé, veureu constel·lacions de ties ballant com putetes i rient les gràcies del gusiluz que es contorneja d'una manera tan vergonyant que ridiculitza de manera indirecta la resta de població masculina del local, on s'hi inclouria vostè, Doctor Cabró, el pacient imbècil, el recepcionista calent i jo mateix, l'home del sac.

Salut i força al canut.

Doctor Cabró ha dit...

Apreciada Mireia, primer de tot agrair-te les teves aportacions, tot i que no compartim les opinions la teva presència li dóna un contrapunt al blog que resulta del tot necessari.

Potser en l'escrit no m'he expressat amb suficient claredat, l'efecte rotllana és una condició necessària però no suficient per a que existeixin aquestes actituds tan anti-socials i tan menyspreadores cap als homes en general.

És a dir, no totes les rotllanes signifiquen que les seves integrants siguin estúpides o antipàtiques. Però crec que si existeix una percentatge significatiu de noies que es comporten d'aquesta manera.

Anònim ha dit...

Doctor Cabró, el què li proposo no és pas fàcil.

Però jo, com vostè, noto comportaments diferents entre les noies del nostre estimat país, i les de l'estat espanyol.

Podria vostè fer un anàlisi d'aquestes diferències, o cercar-ne alguna explicació?

Gràcies.

Un convençut lector seu.

Anònim ha dit...

La veritat és que per ahi sou un poc secots. Tant els tios com les ties. Al sud tenim un puntet especial, som més oberts, més simpatics...

Les vegades que he anat de festa per terres de més amunt de l'Ebre, m'ha sorprés la manera que tothom ens mirava...com pensant... estes q fan?? parlen amb desconeguts!! i els soben!! xDD era un concurs de culs, lógicament els haviem de catar... no sé xq s'entranya tant la gent, som així... així de guais...

Anònim ha dit...

En primer lloc felicito a tot el personal que apareix i/o col.labora en aquest blog, em sembleu tots molt intel.ligents. Però dir - li al Dr. Cabró, que concretament en aquest comentari l'ha guanyat el recepcionista calent. Aquest noi si que sap de què va el rollo!!! Jo per això he deixat de sortir amb amigues, perquè és tanta la pressió que exerceix el "grupet", que... si et deixes portar el més mínim per les teves amigues, poden acabar triant - te (directament o indirecta, amb comentaris més o menys punitius i actituds per l'estil) el noi amb qui has de fornicar la nit en qüestió.
He comprovat però, que al anar sola de festa i... suposo que serà quelcom sumament sorprenent pel personal masculí del blog, acabes lligant moltíssim menys.
El perquè seria llarguíssim, però jo ho resumiria en, que els vestigis de la mentalitat masclista que encara impera una mica en moltes ments, fa pensar que una dona sola i buscona no és un bon trofeu "de caça". Genera una sensació com de misteri fosc en molts homes i dones del nostre país. Lo políticament correcte encara és anar de rotllana.

Anònim ha dit...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel