dijous, de gener 04, 2007

Les Jennies (II)

El Doctor Cabró sentia la necessitat de complementar l'estudi etnogràfic sobre una subclasse social femenina que agrupa una col·lectivitat de noies anomenades Jennies, també s'accepten els sinònims de Juanis, Lolis, Yolis, Veros, Deboras, Rebecas, Vanessas, i un llarg etcètera de noms cutres i de gust lamentable (certs pares haurien de ser apallissats per escollir noms així).


Durant l'estudi anterior es va explicar el fenomen científicament, ara ha arribat el moment d'analitzar protagonistes reals. Un dels pamflets sensacionalistes gratuïts que reparteixen diàriament al metro (i que presumeixen de ser un diari, hahaha) està realitzant la impagable tasca de parlar amb les Jennies per veure que "pensen" i quines aspiracions tenen a la vida.

Estimats/des amics/gues, us adverteixo que trobarem uns testimonis realment acollonants.

Primer exemple:

http://www.20minutos.es/galeria/1707/0/17/

"Queremos un novio que nos quiera de verdad y tenga mucho dinero", dicen las dos amigas.

Tal com el Doctor Cabró ja havia anticipat, quan les Jennies es van fent grans el seu objectiu es centra, pura i simplement, en diner$. El seu baix nivell cultural i acadèmic no els permet aspirar a gran cosa més. Si es dóna el cas, un polvet i prou (que d'això, en saben força).

Tot aquell home que sigui prou IMBÈCIL com per deixar entrar una "dona" com aquesta a la seva vida acabarà fent el negoci d'en Robert de les Cabres (que per si no coneixeu la llegenda, va canviar un ramat sencer d'ovelles per un be negre amb potes rosses)


http://www.20minutos.es/galeria/1707/0/10/

Pero también trabaja como gogó en una discoteca. "Me gusta estar ahí arriba, todo el mundo te desea... eres algo inalcanzable para la gente".

Per superar alguna mena d'antic trauma infantil aquesta noia tracta d'inhibir un terrible complex d'inferioritat, necessita sentir-se desitjada per una legió de cocaïnomans empastillats a dalt d'una tarima de qualsevol discoteca makinera. Espectacular. No tinc paraules per definir-ho.


http://www.20minutos.es/galeria/1707/0/1/

Lorena tiene 16 años. "Soy un poco macarrilla. ¿Cuánto? En Halloween le tiré huevos a un autobús. Vivo en Villaverde. Es mi barrio y que nadie se meta con él, ni tocarlo".

OHHHH, ha tirat ous a un autobus!!!. I per a més inri ho diu amb un posat realment orgullós, satisfeta de la seva gran gesta. Aquesta noia té tots els números per acabar essent la típica caixera garrula del Dia o el Carrefour.

I per cert, estigues tranquil·la que no el tocarem el teu barri. És més, de fet és que ni tan sols hi entrarem, prefereixo que les llunes del meu cotxe no rebin impactes d'ous o d'escupinades.


El Doctor Cabró demana humilment als polítics i les autoritats, que inverteixin una mica més en Educació. No pot ser que existeixi gent així. S'ha d'erradicar tot rastre de garrulisme primitiu a la societat del segle XXI.





Doctor Cabró.

5 comentaris:

Doctor Cabró ha dit...

Que poc em coneixes, Mireia.... ;-)

Elvis Christ ha dit...

Apreciat amic Dr. Cabro.

Les meves amigues m'han fet particep en varies ocasions de la seva admiració cap a la seva persona.

Deixim expresarli que jo tambe l'admiro per les seves interessants i totalment encertades aportacions.

Deixim dirli per aixo, que existeix tambe l'element que coneix perfectament les jennies, i ho utilitza en favor seu. Fentles creure que algun dia arribaran a la seva cartera, pero unicament volent en realitat realitzar sexe en grup amb elles i les seves amigues.

Salut i força al canut!

Anònim ha dit...

Com a estudiant de sociologia necessitaria dels teus estudis més sovint per poder seguint aprovant crèdits.

Mercés.

wen- ha dit...

En pocas palabras.... Lo llevas claro! XD
El garrulismo se extiende a la velocidad de la luz por nuestros paises.
Chulo el blog, me iré pasando.

Doctor Nye ha dit...

Benvolgut:

M'encanten aquests miniestudis sociològics que de tant en tant realitza.

No deixi mai de fer-los !

Sempre seu

El doctor nye