dimecres, de juliol 02, 2008

Lliçons d'economia femenina (I)

Són habituals els comentaris despectius i malintencionats de les fèmines ibèriques (tant catalanes com mesetàries) sobre dones immigrades d'altres països.Una notícia en un diari prou seriós comentava que a la província d'Almeria, l'elevat nombre d'immigrants russes i de l'Europa de l'Est ha fet trontollar moltíssims matrimonis i parelles. Això ens podria portar a pensar que, certament, aquestes dones són culpables d'alterar l'harmonia conjugal preexistent.

FALS.

Mai ha existit cap mena d'harmonia, la societat mediterrània té un substrat històric matriarcal on la mestressa sempre ha fet i ha desfet sense oposició.Elles són les que escullen parella (tot i que nosaltres ens pensem que les conquestes les fem nosaltres), decideixen quan hi ha sexe, on es va de vacances, els plans del cap de setmana, etc. Amb l'arribada de dones nouvingudes que no collen tant els homes i no els tracten com si fossin una merda s'ha produït aquest xoc.

Tal com les teories microeconòmiques dicten, el trencament d'un monopoli gràcies a l'entrada de nous competidors al mercat fa abaixar el preu gràcies a l'augment i la diversificació de l'oferta.



En altres paraules, ara l'home pot interactuar amb dones que aporten qualitats fins ara desconegudes (simpatia, bondat, afectuositat, fogositat). Sembla ser que això ha posat en peu de guerra les dones d'Almeria que amb l'actitud rància de sempre estan experimentant la soledat i que l'home les hagi deixat per algú que els tracta molt millor.

Esperem que l'allau de dones foranes de l'Europa de l'est es multipliqui arreu del territori català, això suposaria que la dona catalana hauria d'adaptar-se socialment a aquestes noves condicions, i per tant hauria d'entrar en competència directa amb les dones foranes i millorar les qualitats que aquestes ofereixen per tal de no perdre encara més quota de mercat.

Diguem NO al monopoli feminazi!


Doctor Cabró.

10 comentaris:

Lucrècia de Borja ha dit...

parles de "dones", en general, però estas descrivint el tipus de dones de fa 50 anys, no d'ara. Actualitza't Dr.Cabró.

Doctor Cabró ha dit...

De fa 50 anys? No em facis riure Lucrècia.

Tu no has vist mai les convidades del diario de Patricia posant a parir el seu marit per detalls insignificants i homiliant-los públicament per fer-ne escarni i ridiculitzar-los?

D'altra banda, he buscat el link de la notícia que comentava d'Almeria i no l'he trobat, et puc ben assegurar que és una situació absolutament certa i que s'ha produït també en altres llocs, com a Castelló i Madrid amb les romaneses.

Anònim ha dit...

Com sempre, brillant. Una anàlisi conòmica és, sovint, una de les maneres més rigoroses i encertades d'enfocar les situacions.

Lucrècia de Borja ha dit...

I com són les convidades del diario de Patricia? quin nivell cultural té aquesta gent?? potser el nievll de fa 50 anys...

Per cert, hi ha una coseta per a tu al meu blog.

Ciber-besets

Doctor Cabró ha dit...

No crec que es tracti de nivell intelectual, la finalitat del meu raonament no anava per aquí.

Precisament crec que per manipular i utilitzar la vagina com a instrument de poder cal ser molt llesta.

El problema per a moltes "espavilades" és que han aparegut nous competidors al mercat que us han devaluat una mica.

Mai millor dit en aquests dies de crisi econòmica i ensorrament generalitzat.

Salut i peles.

Anònim ha dit...

Quan vaig començar a llegir els posts del Dr. Cabró em semblava escandalosa la seua "inspiració" en els fòrums de Putalocura, però a hores d'ara, he de reconèixer que en el fons m'agrada que les conclusions a les quals arriben aquella colla de pirats siguen traduïdes al català. Besets per al Dr.Cabró.

Doctor Cabró ha dit...

Apreciada amiga, em sento francament consternat que em compari amb la gentussa del fòrum putalocura, que amb prou feines saben llegir i escriure i demostren una falta d'intel·lecte alarmant.

Anònim ha dit...

Doctor Cabró, feu oïdes sordes a aquests atacs gratuïts i absurds, com el referent a Puta Locura.

Algunes fèmines encara no han superat e retrocés de la seva quota de mercat i les conseqüències que se'n deriven, a més d'un cop a la seva voracitat destructiva, és una irritabilitat que les condueix a etzibar cops cecs propis d'una bèstia.

Draude Serrot ha dit...

Doctor Cabró, una vegada més encerta absolutament en la diagnosi. Segueixi així...un seguidor incondicional.

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala