diumenge, de febrer 18, 2007

L'amic gai

És un dels elements distintius de la dona suposadament moderna de l'actualitat.

Per ser una dona cool, cosmopolita i independent...Posi un amic gai a la seva vida.

Evidentment, es tracta d'un eslogan publicitari fictici, però un nombre creixent de noies el segueixen. El primer error es tracta en discriminar els amics per la seva preferència sexual, si realment es tracta d'un bon amic, hauria d'importar la seva inclinació sexual?

En canvi, certes noies tracten de trobar amistats gais com un complement purament estètic. Una de les excuses, és que els nois heterosexuals són "poc sensibles" i en canvi amb un noi gai s'hi entenen millor. És una forma de menysprear els gais identificant-los com un col·lectiu d'afeminats?

Però el que realment els agrada a aquestes cosmo-urban girls, és que es poden abraçar, fer petons, tocar-se, ballar a la discoteca refregant-se provocativament amb el seu amic gai, busquen en ell una mena de relació platònica que cap noi heterosexual els podria oferir.

El més sorprenent, és que aquestes mateixes noies mai admetrien aquest mateix comportament en un amic que fos heterosexual, qualsevol noi que no sigui gai i que vulgui ballar una mica arrambat i fer abraçades, es converteix en un perillós sospitós de guarro, sortit i violador.

No ens enganyem, sota l'aparença cool i moderna, s'amaga la mateixa actitud rància de sempre.



Doctor Cabró

4 comentaris:

Arnau, ha dit...

Canya al gilipollisme-snobisme-radicalcedista.

Anònim ha dit...

eii!! on us heu fikat????

Doctor Cabró ha dit...

Estem patint una etapa de crisi d'idees, necessitem renovar-nos interiorment.

Tornarem amb força quan sigui el moment.

Atentament,

Doctor Cabró.

Anònim ha dit...

simplement és la tranquilitat de saber que estas amb un AMIC i soles això, amistat. Saps que no pensa en follar-te i això permet que et pugues arrimar, abraçar i totes aquestes coses que nomenes... però exactament igual que ho faig amb qualsevol amiga...