dilluns, de juny 16, 2008

Membres no virils

L'estupidesa humana és transversal, afecta tant homes com dones de tota classe i condició social.Però no deixa de resultar increïble que algú que ostenta un càrrec tan important com el de ministre exhibeixi sense complexes una incultura pretesament disfressada d'igualtat que acaba fent riure.

En castellà la paraula "miembro" (en català, membre) té unes connotacions clarament fàl·liques, fet que ha alarmat una membre (je je) del govern espanyol fins a tal punt que ha proposat oficialment que també es pugui utilitzar la paraula "miembra" quan hom s'hagi de referir a una dona.

El que el Doctor Cabró humilment es questiona és si segons la proposta ministerial caldria referir-se a partir d'ara alsperiodistes masculins com a "periodistos" i els futbolistes masculins com a "futbolistos". El que es desconeix es si aquests canvis també s'aplicarien a la llengua catalana, gallega o basca, seria prou divertit demanar "marmitakas"en comptes de "marmitakos" o parlar d'ordinadores en comptes d'ordinadors.

Sens dubte aquestes mesures són importantíssimes per assegurar la igualtat d'oportunitats i els drets dels ciutadans.

Cal anar amb compte perquè el feminazisme s'està instal·lant a les altes esferes, us podeu anar agafant bé els calçotets perquè això serà només el principi.Aquest és un dels motius pels quals torno, des d'aquest humil blog plantarem cara a la irracionalitat i l'estupidesa.

Salut i membres.




Doctor Cabró.

2 comentaris:

Lucrècia de Borja ha dit...

Estic d'acord. S'estan confonent els termes... on anirem a parar?? el pitjor de tot és que hi ha homes que també s'han apuntat al carro del feminazisme...

ciber-besets amb molt de glamour

Anònim ha dit...

Està clar que, com sempre, el papanatisme purament estètic, el maquillatge verbal tan propi de partits com el PSOE continua enganyant als imbècils.

La gent amb una mica de cervell sap anar més enllà en una qüestió com aquesta, i no es queda amb ximpleries com dir "miembra".

Correcte, Doctor, Correcte.